.: Циркониеви корони и мостове – „Диамантен“ блясък и лукс

Благодарение на отличните му биологични характеристики, цирконият е предпочитан материал за възстановяване на зъбите.

Те са много естетични поради добрата светлопропускливост, отсъствието на метал в конструкцията и липсата на нежелания синиьо-сив метален цвят на венеца, който много често прозира при металокерамичните конструкции.

още >

 

.: Корони от чиста керамика /прескерамика/ – Невидими корони и мостове? – толкова естествени

Зъбната корона е протезна конструкция, която възстановява функцията и естетиката на силно разрушени зъби, както и предпазва от фрактуриране зъби с големи обтурации. Короната покрива цялата видима част от зъба и го предпазва от разрушаване. Короните се изработват от различни материали- изцяло метални, комбинация от метал и пластмаса, металокерамика и изцялокерамични корони. Единствено металокерамичните и керамичните корони отговарят освен на изискванията за здравина и на всички естетични критерии.

още >

 

.: Металокерамични корони и мостове – Невидими корони и мостове? – толкова естествени

още >

 

.: Бленд корони и мостове по системата Адапта

още >

 

.: Частични и цели плакови протези

Плаковата протеза се изработва от полупрозрачна пластмаса с цвета на лигавицата,прозрачна хипоалергична пластмаса или еластична пластмаса,в която са вградени пластмасови, композитни или керамични зъби.

още >

 

.: Частични протези от „Валпласт“

За задържане не се използват метални куки, които да увреждат естествения зъб. Куките, изработени от „Валпласт” се сливат с цвета на венеца и зъбите.

още >

 

.: Еластични протези ThermoSens

ThermoSens протезите съчетават едновременно гъвкавост и висока стабилност. Те са почти нечупливи, и осигурява отлично прилягане поради липсата на свиването на обема.

още >

 

.: Стъклени опори – усмихни се без протези и импланти

Стъклените опори представляват стъклен материал, индивидуално изработен, чрез термична и механична обработка, директно върху гипсовия модел като имитира анатомията на лигавицата, върху която лежи.

още >